Pomirjanje nosečnic, dojenčkov in otrok

Pomirjanje nosečnic, dojenčkov in otrok

SISTEM ZA ZVOČNO TERAPIJO

Vaš nerojeni otrok posluša zelo podobne zvoke, kot jih predvaja Sistem za zvočno terapijo. Že pred rojstvom v maternici posluša bitje materinega srca, pretakanje krvi po žilah, pretakanje tekočin v želodcu in okoli maternice. Zvoki, ki ga obdajajo mu pomenijo zatočišče, varnost. Ob njih je umirjen in sproščen.

Ko se rodi, se mora privaditi marsičemu novemu, tudi novim zvokom. Splošno je znano, da novorojenčka pomiri materin glas, ki ga je poslušal že v maternici. Prav tako ga pomirijo zvoki na katere je bil navajen že pred rojstvom. Spomnijo ga na udobno, varno zatočišče, ki ga je imel v vašem trebuščku. Take zvoke mu lahko predvajate s pomočjo Sistema za zvočno terapijo, pripomočka, ki so ga razvili in ga priporočajo zdravniki. Sestavina večine zvokov je beli šum, ki ga zdravniki že od nekdaj priporočajo za pomirjanje in uspavanje. Raziskavo o vplivu belega šuma na uspavanje dojenčkov si poglejte tukaj. Beli šum učinkuje tako, da dojenčka oz. otroka pomiri in zakrije druge zunanje zvoke ter tako prepreči dražljaje, ki bi ga zbudili.

Nosečnost je, kljub temu, da je to nekaj naravnega in najlepšega, lahko tudi naporna. Tudi nosečnice so pogosto nemirne, tudi pod stresom. Noseče ženske, ki doživljajo kroničen stres tvegajo, da bodo rodile otroka s premalo kilogrami. Zato je ključnega pomena, da se umirite in si vzamete čas zase.

Sistem za zvočno terapijo

Sprostite se ob naravnih zvokih petja ptic ali žuborenja potoka. Otresite se stresa s pomočjo naravnih in terapevtskih zvokov Sistema za zvočno terapijo.

Sistem za zvočno terapijo je pripomoček, ki ga priporočajo zdravniki in ga s pridom uporablja na tisoče nosečnic in mamic po vsem svetu. Poglejte si, kaj o izdelku menijo uporabniki.

Dokazano pomaga tudi dojenčkom s kolikami, krči.

Sistemi za zvočno terapijo ustvarijo zdravo, sproščujoče okolje s pomočjo avtentičnih naravnih in klinično dokazanih terapevtskih zvokov.

PRINCIP DELOVANJA

Človeški organizem se dokazano odziva na vibracije. Zvoki in glasba že skozi zgodovino zdravilno in sproščujoče delujejo na človeka in mu pomagajo, da se hitreje sprosti in spi bolje. 

Izdelki z zvočno kartico za spanje delujejo na principu umirjanja možganskega valovanja. Sistem za zvočno terapijo tako dovaja do uporabnika najkvalitetnejše naravne zvoke, prepletene s klinično preizkušenimi terapevtskimi zvoki. 

Terapevtski zvoki so zasnovani s strani svetovno priznanih zdravnikov - Dr. Jeffreya Thompsona in Dr. Freda Schwartza strokovnjakov za motnje spanja iz bolnišnice Piedmont Hospital v Atlanti, Georgia, ki se že leta ukvarjajo z vplivi zvoka na počutje in zdravje odraslih in otrok. 

Eden izmed takih zvokov je izredno učinkovit zvok Prenatal – znanstveno in akustično dovršen zvok, razvit s strani svetovno priznanega zdravnika Dr. Jeffreya Thompsona. Avtentičen zvok, ki ga zarodek sliši v maternici.

Ta zvok je edinstven, ker je dr. Thompson upošteval da sta zarodkovo srednje uho in slušni kanal napolnjena z tekočino. 

Po izkušnjah slovenskih mamic, pa se otorci najbolje odzivajo na zvok Lullaby1 – profesionalno ustvarjen zvok izpod rok Dr. Jeffreya Thompsona. Pričevanje zadovoljne mamice si preberite tukaj

 

Slika5  Slika4

Dr. Jeffrey Thompson in Dr. Fred Schwartz 

 

Izdelki so neprimerljivi z podobnimi napravami in raznimi sprostitvenimi CDji , saj so zvoki zasnovani tako, da vplivajo direktno na možgansko valovanje in ga premaknejo iz aktivnega beta stanja v alfa stanje – stanje sproščenosti in naprej v theta in delta stanje – spanec.

 

sleep diagram

Več o možganskem valovanju si preberite tukaj


Sistem za zvočno terapijo za pomirjanje nosečnic, dojenčkov in otrok se uporablja z zvočno kartico SC-300-05 - Sleep sounds for Baby. Več o zvočni kartici in terapevtskih zvokih si preberite tukaj.

 

 ZNAČILNOSTI SISTEMA ZA ZVOČNO TERAPIJO

•Sistemi so lahki, postavijo se na nočno omarico. Njihova uporaba je varna in enostavna. 

•Vključena je 1 zvočna kartica z 12 zvoki –  z avtentičnimi naravnimi zvoki in klinično dokazanimi terapevtskimi zvoki, razvitimi s strani svetovno priznanih zdravnikov 

• Namembnost Sistema se lahko spremeni z dokupom dodatnih zvočnih kartic (dodatnih 12 zvokov) :

o Sleep/Relaxation/Wellness (sproščanje, uspavanje in trden spanec)
o Spa Retreat (za kozmetične, frizerske salone, trgovine – privabljanje strank, sproščujoče vzdušje)
o Ear Therapy (za težave s tinitusom)
o Nature Journey (za pisarne, povečanje produktivnosti, za koncentracijo)
o Sleep Sounds for Baby (za lažje uspavanje, pomiritev novorojenčkov, dojenčkov, otrok, umirjanje hišnih ljubljenčkov)

• Klinično dokazani in preizkušeni terapevtski zvoki, razviti s strani svetovno priznanih zdravnikov, za učinkovito delovanje in odpravljanje težav. 

• Zvoki so ustvarjeni brez motečih prekinitev.

• Sistem ima osvetljeno uro in budilko z alarmom ali melodijo.

• Vsebuje patentirano Sleep Enhancement® tehnologijo, ki upočasnjuje zvočno predvajanje, da zaziba uporabnike v spanje.

• Zvok se lahko predvaja neprekinjeno ali pa se sistem nastavi, da se avtomatsko izklopi po 30,60 ali 90 minutah.

• Gumb pause/resume avtomatično znova predvaja zvok.

• Izhod za slušalke.

• Za delovanje potrebuje 4 "AA" baterije (niso vključene) ali priložen AC adapter.

 

CENA: 135,00 EUR - vključuje 1 zvočno kartico

          108,00 EUR - vključuje 2 zvočni kartici

 

Sistem si lahko tudi izposodite in preizkusite njegovo delovanje. 

Cena izposoje 45 dni: 45,00 EUR.

Če po 45 dneh izposoje izdelek kupite, se vam 45,00 EUR odbije od cene izdelka. 

 

KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj

 

IZDELEK LAHKO KUPITE TUDI:

- V otroški spletni trgovini Mali vragci - KONTAKT    

 

 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.