Več o Glo to sleep Deluxe

Več o Glo to sleep Deluxe

 

TEŽAVA MNOGIH je povečana aktivnost možganov pred spanjem, ki je še večja takrat, ko smo pod stresom ali ko imamo težave. Z redno vadbo se lahko naučimo zavestno zmanjšati aktivnost možganov. Njihovo delovanje premaknemo iz aktivnega beta stanja v pomirjujoče alfa stanje. Alfa stanje lahko dosežemo z meditacijo, samohipnozo ali z Silva metodo za kar sta potrebni praksa in koncentracija.

REŠITEV je prav GLO TO SLEEP DELUXE spalna maska, ki so jo razvili in jo priporočajo zdravniki, s katero dosežete alfa stanje že v kratkem času, brez predhodnega treninga in vadbe.

Zasnovana je tako, da s pomočjo svetlobnih točk ustvari močan efekt koncentracije. Izklopi misli, tako da se vaši možgani s tehniko podobno meditaciji z lahkoto umirijo.

 

Spalna maska Glo to sleep Deluxe deluje tako, da upočasni možgansko valovanje z enako tehniko, kot pri meditaciji ali samohipnozi. Razlika je le v tem, da z uporabo spalne maske brez predhodnega treninga in vadbe lahko takoj ustavite moteče misli, ki vam ne pustijo spati in hitro dosežete umirjeno stanje telesa in duha, ki vodi v sproščujoč spanec.

Mnenja uporabnikov spalne maske Glo to sleep Deluxe si lahko pogledate tukaj.

 

sleep diagram

Več o možganskem valovanju si preberite tukaj.


Z Glo to sleep Deluxe spalno masko boste tako pozabili na dolge ure aktivnega premišljevanja. S pomočjo meditativne tehnike boste izklopili svoje aktivne misli in se vrnili k naravnemu spanju brez zdravil. Z redno uporabo in pravilnim izvajanjem spalne tehnike boste telo in možgane navadili na to, da pred spanjem ne bodo več aktivno razmišljali ampak se umirili in brez težav potonili v spanec.

 Za zagotovljen uspeh specialisti za motnje spanja priporočajo sočasno uporabo Sistema za zvočno terapijo.


GLO TO SLEEP DELUXE za boljše spanje in svež videz UPORABLJAJO TUDI ZVEZDNIKI, kot so: igralec SAMUEL L. JACSON, JAMES WOODS (Shark), MELANIE GRIFFITH, RUMER WILLIS , ERIC ROBERTS, ANGIE EVARHART, SOFIA MILOS, LOU FERRIGNO, ESAI MORALES, KATIE CLEARY, JAMES AVERY (Phillip Banks v Princu iz Bel Aira), KESHIA KNIGHT PULLIAM (Rudy Huxtable – Cosby show) , CARRIE PRESTON (igralka, Prava kri), Poglejte si več o tem tukaj.


ZNAČILNOSTI SPALNE MASKE GLO TO SLEEP DELUXE

-  Modre svetlobne točke znotraj spalne maske vam pomagajo, da svoje misli osredotočite na proces relaksacije in spanja - naravno in učinkovito. Ta meditativni pristop umiri vaše misli, vas pomiri in vas pomakne v sproščeno stanje.

- Spalna maska poleg tega, da upočasni možgansko valovanje, tudi onemogoča vdor zunanje svetlobe in prepreči prezgodnje prebujanje.

- Dvignjen prostor pri očeh vam omogoča, da neovirano mežikate, a hkrati ne dovoli svetlobi, da bi vas motila. 

- Oblika spalne maske ne razmaže vašega make upa in ne pusti odtisa na vašem obrazu

- Za uporabo niso potrebne ne baterije ne žice

- Maska je narejena iz posebne hipoalergene pene, ki diha. 

- Je peresno lahka in udobna. Brez težav jo lahko nosite celo noč

- Mehak, prilagodljiv  Velcro® pas ustreza vsem obsegom glave

 

Poglejte si še kako spalna maska Glo to sleep Deluxe učinkuje, pa tudi kakšna je znanost za spalno masko.


CENA: 42,00 EUR

             39,20 EUR

 

KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj

 

IZDELEK LAHKO KUPITE TUDI:

- V otroški spletni trgovini Mali vragci - KONTAKT    

- V trgovini z medicinskimi pripomočki MEDBIRO, Glavni trg 5, 5271 Vipava - KONTAKT       

- V lekarni Tolmin, Trg maršala Tita 11, 5220 Tolmin - KONTAKT

- V lekarni Kobarid, Trg svobode 3b, 5222 Kobarid

 

______________________________________________________________________________________________________________

 Naše kupce ponavadi zanimajo še naslednji izdelki:

    Sistem za zvočno terapijo                               Nature journey                                                 bdh gabarit left

Sistem za zvočno terapijo             Zvočne kartice za spanje,  proti stresu         Veinoplus - nova terapija za težave z ožiljem           

 

                    digtalni termometer me560 2                                   health image                                   26 predstavitvena slika 9557fed524391a1e                       

    Digitalni infrardeči ušesni termometer     Inhalator + aspirator za nosek         Izdelki za lepoto in oblikovanje telesa

 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.