Znanost in raziskave

Znanost in raziskave

REVOLUCIONARNA NOVA IDEJA

 

Glo to sleep Deluxe je revolucionarna nova ideja, ki temelji na starodavni modrosti – odmisli težave, globoko sprosti svoje telo in potopi se v sproščujoč spanec. Že tisoče let modreci učijo, da sprostitev telesa in duha dosežemo tako, da zapremo oči in zremo navzgor v tretje oko.

Modre svetlobne točke spalne maske Glo to sleep Deluxe so nameščena tem, kjer je locirano naše tretje oko. Zato samo dvignemo pogled in se zazremo v svetlobne točke. Brez predhodne vaje in treninga, lahko nemudoma ustavimo aktivne misli, ki nam ne pustijo spati. Odmislimo težave in skrbi, o katerih premlevamo pred spanjem in hitro dosežemo globoko sprostitev, ki nas vodi v spanje.

 

Glo to sleep Deluxe deluje tako, da upočasni možgansko valovanje – cilj, ki ga ponavadi dosežemo z meditacijo ali samohipnozo.

 

FAZE SPANJA

Specialisti za spanje in motnje spanja, so proces spanja razdelili v več faz.

Ko se posameznik uleže, da bi začel proces spanja, je njegovo telo v prvi faza spanja.

Nadalje je posameznik še vedno zelo blizu stanju budnosti, a njegovi možgani upočasnijo delovanje. Telo se sprosti in zaprte oči se začnejo počasi obračati. Po nekaj minutah se posameznik potopi globje v spanec, natančneje v drugo fazo spanja.

Ko je telo resnično sproščeno in misli izklopljene se posameznik potopi še globlje v spanec. Vstopi v fazo 3. Bitje srca se upočasni in dihanje postane plitvejše. 

Sledi faza 4, v kateri posameznik zdrsne v najgloblje spanje.

 

 

Beta – budni, pozorni  | Alpha – sproščeni | Theta – drsimo v spanje

Delta – spimo, sanjamo | Globoki Delta – globok spanec, brez sanj


ZNANOST ZA GLO TO SLEEP DELUXE SPALNO MASKO

Glo to sleep Deluxe nam pomaga skozi faze spanja.

Ko uporabljamo Glo to sleep Deluxe, pozabimo, da je naš cilj zaspati in se s tem več ne obremenjujemo. Enostavno dvignemo pogled, se zazremo v modre svetlobne točke in globoko dihamo. Misli se upočasnijo in odklopijo. Telo se popolnoma sprosti, roke in noge postanejo težke. Medtem, ko zremo v modre svetlobne točke, postajajo težke tudi veke. 

Nadalje sledi faza, ki se uporabnikom Glo to sleep Deluxe spalne maske zdi tako nedoumljiva, a hkrati čudežna. Nezavedno zdrsnejo v prvo fazo spanja, brez predhodne vaje in priprav. Premlevanje dogodkov in težav pred spanjem ter obremenjujoča skrb, da spet ne bomo zaspali izgineta z uporabo Glo to sleep Deluxe. Glo to sleep Deluxe namreč z efektom koncentracije hitro zmanjša možgansko aktivnost do stanja globoke sproščenosti. Tako je zadnje kar se uporabnik spominja zrenje v modre svetlobne točke.

Meditacija, samohipnoza in Silva metoda uporabljata enako tehniko zrenja navzgor in koncentriranja na določeno točko, s katerimi dosežemo stanje sproščenosti in umirjanje možganskega valovanja na alfa raven.

Če imate težave z uspavanjem in spanjem in nimate časa ali volje, da bi se učil in izvajal sprostitveno terapijo je Glo to sleep Deluxe idealna rešitev za vas. Ne glede na to ali trpite za kronično nespečnostjo ali ne morete zaspati le nekaj noči na mesec vam bo Glo to sleep Deluxe pomagala, da se hitro umirite, izklopite misli in zaspite na naraven način. 


KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj. 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.