SC-300-02 Ear Therapy

SC-300-02 Ear Therapy

 

 

Napredna tehnologija, razvita s strani Dr. Jeffreya Thompsona, priznanega strokovnjaka na področju zvočne terapije. 

Zvočna kartica za ušesno terapijo do pacientov dovaja zvoke, ki klinično dokazano pomagajo ljudem, ki trpijo zaradi tinitusa - zvonjenja v ušesih. Zvoki prekrijejo piskajoče zvoke in moteče šumenje v ušesih ter tako omogočijo uporabnikom nemoteno življenje in opravljanje vsakodnevnih aktivnosti tako doma, kot na delovnem mestu. 

 

 

 6 terapevtskih zvokov proti tinitusu na zvočni kartici je ustvaril in razvil Dr. Jeffrey Thompson, svetovno priznani znanstvenik in strokovnjak na področju zvočne terapije. Ti terapevtski zvoki so novost, plod njegovih najnovejših raziskav in predstavljajo edinstven najnaprednejši pristop k lajšanju tovrstnih težav. 

 Preizkusite tehnologijo, ki jo že leta uspešno uporabljajo v ZDA. Zakaj bi trpeli zaradi tinitusa, če je rešitev tako blizu.


Ear therapy

Zvočna kartica vsebuje naslednje zvoke:

 

Ocean Surf – šum oceana. Ustvari sproščujoč ritmični zvok šumenja valov oceana, ki pomirja in uspešno prekrije piskanje v ušesih.

Gentle Rain – pomirjajoči zvok padajočega dežja nas hkrati uspava in učinkovito prekrije morebitni moteči hrup. Posebej učinkovito prekrije višje tone.

Stream – klokotajoči gorski potoček vas lahko umiri in uspava, lahko pa ustvari tudi zvočno kuliso za bolj umirjeno in kreativno opravljanje vaših vsakodnevnih aktivnosti doma ali v pisarni.

White Noise 4K – Beli šum 4K, enakomerni šum padajočega slapu pri 4.000 Hz je popoln naravni beli šum za prekrivanje zvokov iz okolice in pogostih frekvenc tinitusa.

White Noise 6K – Beli šum 6K, enakomerni šum padajočega slapu pri 6.000 Hz je popoln naravni beli šum za prekrivanje zvokov iz okolice in pogostih frekvenc tinitusa

Full Spectrum – Široki spekter. Enakomeren beli šum, ki pokriva celoten obseg od 1.000 do 10.000 Hz in zagotavlja širok frekvenčni obseg za nadzorovanje in zdravljenje tinitusa.

Thera 1 – 1K - 10K (Dr. Thompson) – osredotoča se na vrh frekvence prekrivanja od 1.000 do 10.000 Hz

Thera 2 – 1K - 10K (Dr. Thompson) - osredotoča se na vrh frekvence prekrivanja od 1.000 do 10.000 Hz s poudarjenimi območji večih vrhov.

Thera 3 – 1K - 10K (Dr. Thompson) - osredotoča se na vrh frekvence prekrivanja od 1.000 do 10.000 Hz s poudarjenimi območji večih vrhov.

Thera 2K - 8K (Dr. Thompson) – osredotoča se na glavne maskirne frekvence od 2.000 do 8.000 Hz z območji poudarka z ostrimi vrhi pri 7.800 Hz, 4.500 Hz, 3.000 Hz in 2.500 Hz.

Thera 2.5K - 5K (Dr. Thompson) - osredotoča se na maskirne frekvence z vrhi med 2.500 in 5.000 Hz.

Thera .9K – 3.2K (Dr. Thompson) - osredotoča se na glavne maskirne frekvence od .900 do 3.200 Hz.


CENA: 25,00 EUR 

OPOZORILO: Zvočna kartica se lahko uporablja le s Sistemom za zvočno terapijo in se ne more uporabljati samostojno.

Več o Sistemu za zvočno terapijo si poglejte TUKAJ.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj. 

_______________________________________________________________________________________________________________

 Poglejte si še druge zvočne kartice za vaš Sistem za zvočno terapijo:

Sleep relaxation welness SC-300-01 - Sleep/relaxation/welnessProti nespečnosti, za hitrejše uspavanje in sproščujoč spanec brez prebujanja. Za lajšanje težav v menopavzi. Za pomiritev, meditacijo, proti stresu.
Spa retreat SC-300-03 - Spa retreat: Za kozmetične, frizerske salone, trgovine – privabljanje strank, sproščujoče vzdušje. Za pomiritev, meditacijo.

 Nature journey SC-300-04 - Nature journey: Za pisarne, študente, za povečanje produktivnosti, koncentracijo, sprostitev.

 Zvočna kartica za dojenčke in otroke SC-300-05 - Sleep sounds for baby: Za lažje uspavanje novorojenčkov dojenčkov in otrok in za njihov boljši spanec brez prebujanja. Za pomirjanje nosečnic in ustvarjanje pomirjujočega okolja za nerojenega otroka. Za pomirjanje hišnih ljubljenčkov.


 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.