SC-300-03 Spa Retreat

SC-300-03 Spa Retreat

 

Spa retreat zvočna kartica je zasnovana tako, da vaše možgane prepriča, da so na varnem, sproščujočem mestu, kamor se boste radi vračali. Pričara vam pomirjujoč ambient z nepozabno pomlajajočo zvočno izkušnjo.

Vsebuje 6 pomirjujočih, avtentičnih zvokov narave iz priljubljenih spa salonov, 3 terapevtske zvoke razvite s strani popularnega Dr. Stevena Halperna in 3 najnaprednejše, pomirjujoče spa melodije.
Zvoki so zasnovani tako, da ustvarijo pomirjujoče, varno okolje, ki privablja stranke in jih prepriča, da se še večkrat vračajo.


Preizkusite tehnologijo, ki jo že leta uspešno uporabljajo v ZDA. Privabite in ohranite vaše stranke. Privoščite jim sprostitev in varen ambient.


Spa retreat

Zvočna kartica vsebuje naslednje zvoke:

 

Hawaiian Surf - nežni ritem Maui morja vam pomaga, da se globoko sprostite ali celo zaspite.

Gentle Rain – nežni šum dežja pričara mirno, varno in udobno okolje, kjer se lahko sprostite in uživate.

 • Waterfall - enakomerno padajoči slap, ki ustvari čudovito naravno ozadje za prijetno sprostitev in relaksacijo.

 • Island Stream – nežni Havajski potoček z poživljajočim zborom ptičjega petja pričara oazo naravnih zvokov v okolju, kjer lahko mirno uživate svoje trenutke.

Asian Garden - sprostite se in uživajte v zasebnosti azijskih vrtov, kjer se pomirjujoči zvoki azijskega saroda prelivajo z nežnim klokotanjem potočka.

Summer Night - ubrano petje čričkov v domišljijski poletni noči vas ogreje in vas privabi v navdušujoče okolje, kjer si boste lahko spočili in se posvetili sami sebi.

Unwind (Dr. Halpern) – ta pomirjajoč, utripajoč ocean zvokov sintesaizerja ustvarjen izpod profesionalnih rok Dr. Stevena Halperna kar stopi oklep, v katerega vas je vklenil vsakdanji stres.

Reflection (Dr. Halpern) – odsevi Dr. Halperna - pomirjujoča glasba ustvarjalca Dr. Stevena Halperna posnema naraven ritem oceana, ki nas globoko relaksira.

Serenity (Dr. Halpern) – ritmični valovi oceana v mešanici z zvoki tipkovnice in sintesaizerja. Melodija znanstvenika Dr. Stevena Halperna ustvari pomirjujoče, varno okolje.

Easy Days (Hilary Stagg) - Unikatni zvoki harfe mojstrice Hilary Stagg zliti z melodijo električne violine in klavirja vas osvobodojo vsakdanjih pritiskov in skrbi.

Late Night (Chuck Wild) – Ta prečiudovita melodija izpod strokovnega peresa Chucka Wilda je idealna za odklop od vsakodnevnih obveznosti in utrujajoče rutine.

Stillness (Chuck Wild) – Melodija za sanjače mojstra Chucka Wilda ima naraven počasi se ustavljajoč efekt, idealen za jogo, masaže, meditacijo, blaženje tesnobe in zdravljenje.


CENA: 25,00 EUR 

OPOZORILO: Zvočna kartica se lahko uporablja le s Sistemom za zvočno terapijo in se ne more uporabljati samostojno.

Več o Sistemu za zvočno terapijo si poglejte TUKAJ.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj

_________________________________________________________________________________________________________________________

 Poglejte si še druge zvočne kartice za vaš Sistem za zvočno terapijo:

Sleep relaxation welness SC-300-01 - Sleep/relaxation/welnessProti nespečnosti, za hitrejše uspavanje in sproščujoč spanec brez prebujanja. Za lajšanje težav v menopavzi. Za pomiritev, meditacijo, proti stresu.

 

 

 

Ear therapy SC-300-02 - Ear tharapyproti tinitusu, zvonjenju v ušesih.

 

 


Nature journey SC-300-04 - Nature journeyZa pisarne, študente, za povečanje produktivnosti, koncentracijo, sprostitev.

 

 


Zvočna kartica za dojenčke in otroke SC-300-05 - Sleep sounds for baby: Za lažje uspavanje novorojenčkov dojenčkov in otrok in za njihov boljši spanec brez prebujanja. Za pomirjanje nosečnic in ustvarjanje pomirjujočega okolja za nerojenega otroka. Za pomirjanje hišnih ljubljenčkov.

 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.