SC-300-05 Sleep sounds for Baby

SC-300-05    Sleep sounds for Baby

 

 

Otroci so zelo občutljivi in dojemljivi za različne zvoke. Že otrok v maternici je občutljiv na najrazličnejše zvoke tako iz okolice, kot same zvoke pretakajočih tekočin v maternici.

Prijetni sproščujoči zvoki pozitivno vplivajo na razvoj še nerojenega otroka, kot kasneje na novorojenčka, dojenčka in starejšega otroka. Prav tako zvoki pa pomirjujoče deluje tudi na nosečnico in novopečene starše, pa celo na hišne ljubljenčke.

 

Zvočna kartica vsebuje 7 avtentičnih naravnih zvokov, 4 terapevtske zvoke, ki so jih razvili priznani zdravniki - Dr. Jeffrey Thompson in Dr. Fred Schwartz iz bolnišnice Piedmont Hospital v Atlanti, Georgia in 1 mehanični zvok vožnje z avtomobilom, ki je nastal na podlagi pozitivnih izkušenj staršev. 

Sestavina večine zvokov je beli šum, ki ga zdravniki že od nekdaj priporočajo za pomirjanje in uspavanje. Raziskavo o vplivu belega šuma na uspavanje dojenčkov si poglejte tukaj.

Učinkovitost teh zvokov in njihov pozitiven vpliv na otroka sta klinično preizkušena in dokazana. 

Mamice po vsem svetu priporočajo Sistem za zvočno terapijo, ker je odličen pripomoček za pomiritev in uspavanje.  Zakaj bi ure in ure uspavali otroka, če bi lahko večerni čas izkoristili zase. Zakaj ne bi bili tudi vi med tistimi starši, katerih otroci ponoči mirno spijo in se ne prebujajo. Privoščite sebi in svojemu otroku mirne noči. Preizkusite tehnologijo, ki jo že leta uspešno uporabljajo v ZDA.

 

Zvočna kartica za dojenčke in otroke

Zvočna kartica vsebuje naslednje zvoke:

 

White Noise (beli šum) – zvok padajočega slapu je odličen naravni beli šum. Globoko pomirja dojenčke, otroke, pa tudi odrasle. Poslušanje belega šuma za pomiritev že od nekdaj svetujejo zdravniki in pediatri. Ta naraven zvok blokira moteči hrup iz okolice in ima veliko elementov zvoka, ki smo ga poslušali, ko smo bili v maternici (kontinuirani zvok tekoče krvi skozi arterije poleg maternice). Podzavestno podoživljanje te ga občutka varnosti nas zato pomirja in uspava.

Ocean Surf – ta čudoviti šum oceana vzbudi pomirjujoč ritem, ki dojenčka pomiri in ga zaziba v prijeten spanec

Gentle Rain – nežen zvok padajočega dežja ustvarja znano, pomirjujočo atmosfero. Prav tako ima elemente belega šuma in deluje sproščujoče.

Summer Night – zvoki poletne noči. Nežno oglašanje čričkov bo zazibalo vašega otroka v mehak spanec.

Dolphins - terapevtsko oglašanje delfinov. Ta zvok združuje šum oceana z 3D posnetki delfinov, ki z nežnim oglašanjem drsijo skozi valove.

Prenatal – znanstveno in akustično dovršen zvok, razvit s strani svetovno priznanega zdravnika Dr. Jeffreya Thompsona je avtentičen zvok, ki ga zarodek sliši v maternici. Ponaredkov je sicer na trgu veliko, a nobeden ne upošteva dejstva, da sta zarodkovo srednje uho in slušni kanal napolnjena z tekočino. Ta prenatal zvok upošteva ta faktor in je zato klinično dokazano avtentičen in maksimalno učinkovit pri pomirjanju in uspavanju otrok, še posebej novorojenčkov. Učinkovitost tega zvoka je klinično dokazana.

Heartbeat – utrip srca. Večino dojenčkov pomirja ponavljajoč utrip srca. Ta avtentičen zvok je idealen utrip in ritem za pomiritev dojenčkov, otrok in odraslih. Dokazano pa pomirja tudi hišne ljubljenčke.

Womb – ta superiorni zvok maternice je ustvaril svetovno priznani zdravnik Dr. Fred Schwartz iz bolnišnice Piedmont Hospital v Atlanti, Georgia. Ponuja nam čudežno množico zvokov, ki jih dojenček sliši v maternici. Dojenčki v maternici slišijo že več mesecev preden so rojeni, navadijo se na zvok materinega dihanja, gibanja, na zvok njenega govorjenja in petja, pa tudi na ritmičen utrip tekočin, ki se pretakajo okoli maternice. Ta mešanica zvokov postane stalna spremljevalka nerojenega otroka skozi celo obdobje pred porodom. To je njegovo okolje in ta zvok mu predstavlja varnost. Učinkovitost tega zvoka je klinično dokazana. 

Lullaby - uspavanka. Melodija dokazano ustvarja pomirjajoč občutek sreče in varnosti. Kombinacije zvoka, ki jih je ustvaril Dr. Steven Halpern. Melodija dokazano hitro in učinkovito pomiri otroke, pa tudi njihove ljubeče starše. Učinkovitost tega zvoka je klinično dokazana.

Car Ride – zvok vožnje z avtomobilom. Ta zvok je nastal na podlagi izkušenj in ugotovitev samih staršev. Veliko novopečenih staršev namreč ugotavlja, da njihovi otroci kot po čudežu zaspijo pri ritmični vožnji in ob poslušanju zvokov avtomobila. Ta avtentični zvok notranjosti vozečega avtomobila otroku pričara vožnjo v avtomobilu in vam prihrani dejansko vožnjo.

Lullaby1 – uspavanka 1. Melodija, ki ustvari pomirjujoče, veselo vzdušje. Profesionalno ustvarjen zvok izpod rok Dr. Jeffreya Thompsona. Sestavljen je brez motečih prekinitev, kot jih lahko najdemo pri neoriginalnih Sistemih za zvočno terapijo. Učinkovitost tega zvoka je klinično dokazana.

Woodlands - Pomirjujoče petje ptic, ki že od pradavnine ustvarja sproščujoče, varno vzdušje. Pozitiven odziv organizma na petje ptic je človeku prirojen, ko ptice pojejo je namreč okolje varno.

 

CENA: 25,00 EUR

OPOZORILO: Zvočna kartica se lahko uporablja le s Sistemom za zvočno terapijo in se ne more uporabljati samostojno.

Več o Sistemu za zvočno terapijo si poglejte TUKAJ.


KONTAKTIRAJTE NAS ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE tukaj. 

______________________________________________________________________________________________________________________

Poglejte si še druge zvočne kartice za vaš Sistem za zvočno terapijo:

Sleep relaxation welness SC-300-01 - Sleep/relaxation/welnessProti nespečnosti, za hitrejše uspavanje in sproščujoč spanec brez prebujanja. Za lajšanje težav v menopavzi. Za pomiritev, meditacijo, proti stresu.

Ear therapy SC-300-02 - Ear tharapy: proti tinitusu, zvonjenju v ušesih.Spa retreat SC-300-03 - Spa retreat: Za kozmetične, frizerske salone, trgovine – privabljanje strank, sproščujoče vzdušje. Za pomiritev, meditacijo.


Nature journey SC-300-04 - Nature journey: Za pisarne, študente, za povečanje produktivnosti, koncentracijo, sprostitev.

 

 

< Nazaj

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.