Nespečnost otrok - izkušnja mamice s Sistemom za zvočno terapijo

Pozdravljena ga. Tjaša,

Kot ste me prosila vam pošiljam svojo zgodbo.

Moj štirimesečnik se je že od prihoda iz porodnišnice zbujal po sedemkrat na noč. Pričakovala sem nočna vstajanja, če ne drugega že zaradi dojenja. Nisem pa pričakovala, da spanja ponoči sploh ne bo.

Prvi mesec je še bilo nekako znosno, ker pa so se neprespane noči nadaljevale je postalo vse skupaj zelo naporno. Zjutraj sem se komaj zbudila. Že najmanjša opravila, kot so previjanje otroka, kuhanje…so mi predstavljala hud napor. Postalo je nevzdržno in očitno je bilo, da moram nekaj ukreniti.

Poskusila sem vse mogoče: ujčkanje pred spanjem, menjava spalnega položaja, zatemnitev sobe, razne pomirjujoče kopeli pred spanjem.  Sinu sem celo predvajala pomirjujoče skladbe na CD-ju, pa ni nič pomagalo. Potem pa sem se spomnila predstavitve vašega izdelka in si rekla, da poskusim še to. Če je za izdelkom kopica zdravnikov, pa klinično dokazano delovanje, pa toliko pozitivnih pričevanj kupcev iz Amerike, bi moralo vsaj malo izboljšati stanje, če ne drugega.

Sistem za zvočno terapijo sem uporabljala v skladu z navodili. Sinu sem predvajala terapevtski zvok Lullaby1 kadarkoli je bilo mogoče. Ta zvok sem izbrala prvič, ker sem prebrala, da ga je zasnoval  dr. Jeffrey Thompson in je klinično dokazan, drugič pa zato ker se mi je zdelo, da se sin nanj najbolj odziva, da ga je nekako pritegnil.

Priznam, da sem pričakovala takojšen rezultat, čeprav ste mi dejala naj počakam vsaj kak teden.  Ko po treh dneh stalne uporabe sistema še ni bilo izboljšanja, sem vas razočarana klicala. Pomirila ste me in mi dejala naj počakam še malo. In res po tednu dni uporabe se je spanje izboljšalo. Po 14 dnevih, ne samo, da se ne zbuja več tako pogosto, ampak mi prespi celo noč. Spimo 6 ur v kosu!

Res, najlepša vam hvala. Mojo zgodbo lahko delite naprej, saj si želim, da bi lahko z njo pomagala še katerim staršem s podobnim problemom.

Hvala še enkrat,

Mateja iz Huma

Več o Sistemu za zvočno terapijo si poglejte tukaj.  Če imate dodatna vprašanja pošljite povpraševanje tukaj. 

© 2012 pemamedika.com, Vse pravice pridržane.